(Gudbrandsdølen Dagningen)

Nå har TOOLS kjøpt 100 prosent av aksjene i LVH AS. Det oppkjøpte selskapet omsetter for cirka 13 millioner kroner per år.

LVH har proffbutikk på Lillehammer og er spesielt sterke på hydraulikkslanger og tilhørende komponenter, arbeidsklær og personlig verneutstyr, høytrykksvaskeutstyr med tilbehør, samt sveis.

– Med vårt motto «Kvalitet til fagfolk» har vi et tydelig kundefokus som vi viderefører med TOOLS som eier. Vi ser alle fire fram til å bli enda bedre for våre kunder ved utnytte vår kompetanse og våre relasjoner gjennom TOOLS-konseptet, sier André Burøy, styreformann i LVH i en pressemelding.

– Vi kjenner LVH som en leverandør med erfarne og kompetente medarbeidere som har gode kunderelasjoner på Lillehammer og i Gudbrandsdalen. Gjennom kjøpet av LVH styrker vi posisjonen vår ytterligere på Innlandet, sier Jens Kristian Henriksen, administrerende direktør i TOOLS i pressemeldingen.

LVH vil bli innlemmet i TOOLS i løpet av høsten. Fram til da vil sortiment og kundebearbeiding samordnes. Alle ansatte er med videre.